Читайте нас в соціальних мережах

У Кременці закликають вийти на протест через місцеву вчительку, яка потрапила до лікарні після тривалого голодування

П'ятниця, 17 вересня 2021 12:45
Вийти на масовий мітинг і висловити невдоволення владі Кременеччини через реформування Чугалівської гамназії закликають небайдужих.

Причиною невдоволення місцевих жителів є незаконне закриття 5-9-х класів гімназії в селі Чугалі, що неподалік Кременця. В знак протесту такого рішення, вчителька навчального закладу, Надія Медецька, оголосила голодування. На 9-й день голодування, педагогині різко стало погано і її з-під стін міськради Кременеця забрали швидка.

Попри голодування вчительки, місцева влада до її вимог та думки учнів гімназії і їхніх батьків не дослуховується.

Кременчанин Андрій Волянюк запропонував вийти на мітинг і оголосити свої вимоги.

«Колеги-освітяни, багато хто з вас знає про голодування Надії Медецької... Їй із кожним днем тай все гірше... А знаєте, що найгірше? Що в цій ситуації місцева влада, профспілка та кожна школа планують святкувати День працівника освіти... Кому потрібне це лицемірство? Людям, яких зневажають? Людям, яким не виплачують зарплати? Людям, які залишилися без роботи? Ви хочете чути на цих концертах слова типу "ваша робота важлива", "ми вас цінуємо"? Дехто навіть грамоти отримає, яким ціна 2 гривні, а по документах будуть коштувати по гривні... Якщо мої аргументи вам не цікаві, то можете хоча би заради Надії підтримати мій бойкот...

В нас два варіанти: хоча би ігнорувати всі заходи, присвячені цьому святу... або в п'ятницю (1 жовтня) і в неділю (під час концертів) вийти на мітинг і показати, що нас багато...

P.S. Якщо ми цього не покажемо і будемо жити по принципу "моя хата скраю", то нас очікує доля Чугалівської школи і пані Надії», - опублікував у дописі в мережі Фейсбук Андрій Волянюк.

У коментарях місцеві підтримують таку ініціативу і ставлять «+» як знак того, що готові вийти на протест.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ