Читайте нас в соціальних мережах

Вакцина Moderna закінчилася - пропонують Pfizer: жителька Тернопільщини скаржиться на місцеву медицину

Четвер, 16 вересня 2021 19:00
Жителька Тернопільщини скаржиться на недосконалість місцевої медичної системи. 

За словами пані Ірини, жительки селища Велика Березовиця, спершу вона щепилася вакциною Moderna, та пройшов 31 день і жінка вирішила з'ясувати коли ж наступного разщу йти на щеплення. Яке ж було здивування пані Ірини, коли їй порадили їхати в Тернопіль і щепитися вакциною "Pfizer".

"Підкажіть, а як так сталося, що одержавши першу дозу Moderna 13 серпня другої вакцини немає, сповіщення не було жодного!? Після 30 го дня самостійно запитуємо про 2гу дозу, пропонують їхати в Тернопіль і вакцинуватися Pfizerом. Увага питання: в Березовицькому пункті вакцинації ведеться якась хоч приблизна статистика, щодо відповідальності за її відсутність і скомбінувати з Pfizer навіть не запитую!, - пише користувачка Iryna Vakhriv.

У коментарях користувачі радять жінці звернутися до сімейного лікаря та заспокоюють, що в Україні дозволили щепитися двома різними вакцинами. 

Наталія Губиш

Прохання звернутись до сімейного лікаря.

Iryna Vakhriv

 2га доза була, але не всім! Кому не вистачило навіть не був сповіщений щоб не чекали, а самостійно в іншому центрі вакцинації одержували 2гу , але іншу вакцину. А сенс тепер після 30го дня в ревакцинуванні!?

Коментарі  

+1 #1 Lena 16.09.2021, 22:57
Жах,не назвеш iнакше як бардак!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ