Читайте нас в соціальних мережах

Ще двом вимагачам, які залякували сім'ю тернопільського бізнесмена, обрали запобіжний захід

Вівторок, 14 вересня 2021 18:43
Сьогодні у тернопільському суді розглянули клопотання щодо ще двох фігурантів резонансної справи — вимагання у сім'ї підприємця Олега Юника 7 мільйонів гривень. Організатору злочину запобіжний захід обрано ще вчора.   

 

Відтак, підозрювані взяті під варту із зали суду, їм застосовано запобіжний захід — тримання під вартою. Також судом визначено право на внесення застави за максимальним розміром, передбаченим законом — 181 600 грн. кожному.

Ухвали виконуються негайно, проте можуть бути оскаржені шляхом подачі апеляції до Тернопільського апеляційного суду протягом 5 днів.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни» раніше, в неділю 12 вересня у Тернополі затримали трьох осіб, яких підозрюють у вимаганні 7 млн грн в родини підприємців Олега та Христини Юників, а також підпалі їхнього майна — кіосків з м'ясною продукцією. Головним організатором злочину виявився знайомий їхньої сім'ї — 25-річний лікар-уролог Богдан Корильчук, внук відомого на Тернопільщині громадсько-політичного діяча та чиновника Івана Панця.

Вчора, у Тернопільському міськрайонному суді Богдану Корильчуку обирали запобіжний захід.  У зал  змогли потрапити тільки двоє журналістів, оскільки приміщення було обране найменше.

Як і іншим підозрюваним, «главі банди» було визначено міру запобіжного заходу — тримання під вартою на 60 діб до 10 листопада 2021 року з правом внесення застави у розмірі 181 тис 600 грн.

Більше про нашумілу історію можна прочитати у наших попередніх матеріалах:

Онук впливового тернополянина вимагав 7 мільйонів гривень у підприємця, а суд відпускає його під заставу 180 тисяч гривень

Двоє на волі, організатора взяли під варту: у Тернопільському суді розповіли деталі шантажу на 7 млн грн

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ