Читайте нас в соціальних мережах

Стартував ремонт автошляху Т-20-16 «Бучач — Товсте» на Тернопільщині (фото)

Вівторок, 14 вересня 2021 13:35
На Тернопільщині стартував поточний середній ремонт 12-кілометрової ділянки знищеного автошляху Т-20-16 «Бучач — Товсте».

Роботи виконують у рамках програми «Велике будівництво». Наразі техніка рухається в напрямку від села Трибухівці до села Язловець, розповіли у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

Ремонтна бригада за знімає старе зношене покриття. Після цього буде укріплено основу дороги та влаштовано 2 шари асфальтобетонного покриття.

Окрім цього у межах населених пунктів заплановане встановлення освітлення, влаштування тротуарів та бар'єрного огородження.

Додамо, що Язловець — один із туристичних «магнітів» Бучацької громади. Його відвідують туристи й віряни римо-католицької церкви, адже саме тут зберігся унікальний місцевий замок, працюють реколекційний дім сестер закону Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії та музей засновниці цього жіночого монастиря Марцеліни Даровської.

«Дістатися цього села вже у 2021 році можна буде з комфортом: спершу відновленою дорогою Н-18 Івано-Франківськ — Бучач — Тернопіль, а тоді — відновленою ділянкою автошляху Т-20-16 Бучач — Товсте. Також невдовзі стартує ремонт дороги Т-20-16 від селища Товсте до села Поділля. Будуть проведені аналогічні роботи у рамках поточного середнього ремонту», - розповіли у Службі автомобільних доріг.

Ремонт решти дороги «Бучач — Товсте» запланували у наступному році.

 

remont_Buchach_tovste2.jpg

remont_Buchach_tovste3.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ