Читайте нас в соціальних мережах

Сиділи на траві, закутані в пледи: біля педагогічного університету Тернополя відбувся благодійний кіновечір просто неба

П'ятниця, 10 вересня 2021 17:20
Аби врятувати 4-римісячну Олівію Зубик, у якої виявили рак крові та майже дворічного Максимка Антонишина зі СМА у Тернопільському національному педагогічному університеті вчора відбулась цікава благодійна акція — показ фільму заради хворих діток.

 

Його транслювали на території перед університетом і кожен охочий міг переглянути кіно у гарній компанії та зробивши доброчинний внесок. Охочих допомогти хворим діткам з Тернополя виявилося чимало — це були і студенти, і викладачі, і перехожі. Попри те, що вечори вже холодні, там було тепло і затишно — люди сиділи на траві, закутавшись у теплі пледи і насолоджувались атмосферою та настроєм від доброго фільму.

«Благодійний Кіновечір просто неба в ТНПУ" відбувся! Усі присутні у дружній атмосфері переглянули фільм "1+1" та зробили добру справу. Усі зібрані кошти будуть спрямовані для двох маленьких тернополян — Максимка Антонишина (Максим Антонишин ДОПОМОГА - діагноз СМА) та Олівії Зубик (ГРУПА ДОПОМОГИ ОЛІВІЇ - діагноз рак крові). Вдячні найкращим студентам, викладачам та усім, хто приєднався до цієї ініціативи!», — пише у «Фейсбуці» Олександр Хома.

Організували акцію представники студентського самоврядування ТНПУ, чим продемонстрували гідний приклад для наслідування — як можна поєднати приємний відпочинок з добрими справами.

241701203_3106840406213726_3177813062169370295_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ