Читайте нас в соціальних мережах

У селі на Тернопільщині чиновники освоїли 1,5 млн грн, а на спортивному майданчику росте трава (фото)

Четвер, 09 вересня 2021 21:00
В одному з сіл на Тернопільщині вирішили побудувати сучасний спортивний майданчик - гроші освоїли, але роботу не зробили. 

Про ситуацію в мережі Фейсбук пишуть у групі "Типовий Кременець". 

"Спортивний майданчик у Великих Млинівцях. Чи можна назвати це спорт-майданчиком, де за сіткою проріс бур'ян? Мабуть ні. Хоча, зважаючи на вартість цього об'єкту, а це на секунду 3 мільйони гривень, його потрібно було би назвати спортивним, - йдеться у дописі в групі. - Та все ж освоєно 1,5 мільйона гривень. Запитання: куди? Покажіть, будь ласка, і розкажіть де кошти? Запитання адресуємо попередній владі під час керування яких почалося будівництво, а також сьогоднішнім керівникам громади та особисто теперішньому старості села та в тому ж лиці і колишнього сільського голови Великих Млинівець".

У коментарях користувачі запропонували разом прибрати майданчик. 

Оля Галевичка

Шановний/а автор/ка! Староста згаданого Вами села, має набагато важливіші справи, ніж сидіти у Facebook, читати Ваші необгрунтовані дописи та виправдовувати Ваші очікування ( тим більше, кому як не Вам знати, що він тут навіть не зареєстрований, щоб відповісти Вам на усі Ваші питання). Ви хочете відповіді - тоді, будь ласка, звертайтесь з офіційним запитом особисто до нього, якщо вистачить сміливості ( якщо знайшли майданчик, то і приміщення сільської ради теж знаєте де). От тоді будете тут оперувати підтвердженими цифрами. Ну і на останок, якщо вже Вас так хвилює доля майданчика, давайте організуємо прибирання: Ви, я, староста. Втрьох впораємось. Думаю, Вам не важко буде знайти його номер, для узгодження дати та часу.

Типовий Кременець

Оля Галевичка Не організовувати толоки потрібно, а закінчити будівництво (покриття, ворота, баскетбольні щити, освітленняі і так далі) і використовувати по призначенню на благо мешканців села та громади. Чи не так?

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ