Читайте нас в соціальних мережах

У Ланівцях відкрили ЦНАП вартістю понад 8 мільйонів гривень (фото)

Середа, 08 вересня 2021 14:59
Центр надання адміністративних послуг у форматі «Дія Центр» урочисто відкрили у місті Ланівці на Тернопільщині.

Головна мета ЦНАПу – покращення якості надання адмінпослуг, а також підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування.

«Партнерами нашої громади зі створення Центру стали Міністерство соціальної політики України, Міністерство розвитку громад та територій України, Міністерство цифрової трансформації України та Програма ЄС ULEAD з Європою / ULEAD with Europe», - розповіли у Лановецькій міській раді.

ЦНАП став першим в області сучасним центром, який працює у форматі Дія Центр. У ньому жителі Лановецької громади можуть отримати 234 послуги. Зокрема, послуги соціального характеру, місцевого значення, реєстрації нерухомості, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, з питань соціально-правового захисту дітей, державної реєстрації актів цивільного стану, послуги Держгеокадастру України, Пенсійного Фонду України, дозвільні тощо.

Для надання максимально якісних послуг населенню працівники ЦНАПу пройшли спеціалізоване навчання і тренінги в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

Офіс ЦНАПу знаходиться за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності, 15 (приміщення старого кінотеатру). Також до його структури входять 19 віддалених робочих місць, що знаходяться у кожному адміністративному приміщенні колишніх сільських рад.

На створення ЦНАПу спрямовано 8075, 1 тис гривень, з яких 3353,9 тис грн — субвенція з державного бюджету («Прозорий офіс»), 1033, 4 тис грн — субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

 

CNAP_Lanivci1.jpg

CNAP_Lanivci2.jpg

CNAP_Lanivci3.jpg

CNAP_Lanivci4.jpg

CNAP_Lanivci1.jpg

CNAP_Lanivci5.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар