Читайте нас в соціальних мережах

Діти дивились і плакали: у Ланівцях чоловік жорстоко розправився з песеням, а поліція «закрила очі» (відео)

Четвер, 12 серпня 2021 12:20
В місті Ланівці місцевий житель жорстоко вбив песеня на очах в багатьох свідків.

Це вже другий випадок, коли ланівчанин Анатолій Обик вбиває собак, перетворюючи їхнє тіло на суцільне місиво. Про кричущий випадок в соцмережі Фейсбук повідомила жителька міста Тетяна Сидорюк.

Жінка зазначила, що побачивши жорстоке поводження з песеням, викликала поліцію. Втім, правоохоронець Володимир Мосейко, який прибув на виклик, на звернення не відреагував, оскільки тваринка не мала відповідних документів. Діалог з правоохоронцем виглядав так:

- «Немає документів? Тоді хто має претензії?»

- «Я маю»

- «І що, ви забираєте його собі?»

- «Так»

- «Без документів собаки нічого зробити не можу. У моєї собаки, наприклад, є документи!»

«Це так працює зараз??? Тобто собака без документів пусте місце і над нею можна відкрито знущатись??? Цікаво, з людьми так само працює? Купа дітей дивились на це, плакали (адже щеня цей дядько виніс до дитячого майданчику). Коли ми перекладали собачку, щоб надати допомогу, її маленьке тільце аж хрустіло», - зазначає Тетяна Сидорюк.

За її словами, поліція не взяла до уваги покази свідків і не намагалася з’ясувати причину смерті тварини.

На місце інциденту приїхали волонтери ГО «Ноїв ковчег», що реанімувати песеня, втім всі зусилля виявилися марними.

Опісля зоозахисники зробили експертизу та стало відомо, що на тілі щенятка присутні травми від зубів собаки Анатолія Обика, а також травми від ударів, несумісні з життям (розбита печінка та легені).

«Дуже сумно, що у 21 столітті такі ситуації ще мають місце. Пізніше пан Анатолій закурив сигаретку біля десятка дітей і поліції та облив мене парочкою «компліментів» і прокльонів… А ще, Анатолій сказав, що він не чув ніякого крику собачки. А пищання було просто дике! Саме на це ми і прибігли (почули з п‘ятого поверху будинку, що за метрів 60)», - додала ланівчанка.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ