Читайте нас в соціальних мережах

Причетним до ранкової аварії у Тернополі виявився посадовець з виконавчої служби (відео)

Вівторок, 10 серпня 2021 17:00
Заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Тернопільській області державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) - Хічій Андрій Миронович сьогодні зравнку вчинив аварію в місті.

Про це пишуть у групі Колектив Тернопільської юстиції.

"Сьогодні 10.08.2021 Хічій вирішуючи свої сімейні питання на службовому транспорті юстиції вчинив криваве подвійне ДТП. Відповідно до відповіді на запит про доступ до публічної інформації повідомлялося, що цей службовий джип не є у користуванні управління яким керує Хічій, а одного із відділів ДВС, тобто Хічій не мав права ним керувати.

У джипі виявлено документацію, яка видана Білецькою селищною радою, на території якої і сталося ДТП. Ці документи видані 10.08.2021, тобто Хічій розїзджав на службовому джипі, яким не мав права користуватися та в робочий час вирішував сімейні питання, про що свідчить зміст документів", - йдеться у повідомленнні групи. - Водій джипа Хічій Андрій Миронович - начальник виконавчої служби Тернопільської області, який їхав у робочий час по особистих справах та дане авто".

Нагадаємо, сьогодні "Тернополяни" писали, що На Бродівській у Тернополі – ДТП: авто повисло на паркані (фото).

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ