Читайте нас в соціальних мережах

Головний лісник Тернопільщини закрив очі на мільйонну вирубку заказників - йому повідомили про підозру

П'ятниця, 06 серпня 2021 14:05
Начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства «не побачив» вирубки дерев у ботанічних заказниках на 2 мільйони гривень.

Саме у таку суму оцінюють збитки, завдані через незаконну вирубку дерев у 2017 році на територіях лісового заказника загальнодержавного значення «Суразька дача», Національного парку «Кременецькі гори», ботанічних заказників «Яблунівський» та «Дача Галілея».

У злочині – незаконній вирубці лісів підозрюють посадовця Тернопільського управління лісового та мисливського господарства. Йому оголосили підозру, попри наміри уникнення повідомлення.

Зокрема про підозру начальнику Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олегу Яремко повідомили слідчі Територіального управління ДБР Львова.

«Чиновник не забезпечив охорону лісу, знаючи про незаконні порубки, та не зробив жодних дій для їх припинення. Допустив незаконну рубку дерев у лісах, чим завдав збитків державі на майже 2 млн грн за ч.2 ст. 367 КК України», - зазначили у Тернопільській обласній прокуратурі.

Триває розслідування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ