Читайте нас в соціальних мережах

Сильні дощі очікують на Тернопільщині сьогодні: майже по всій Україні – штормове попередження

П'ятниця, 06 серпня 2021 08:50
6 серпня в Україні очікують ускладнення погодних умов.

Як попередили в гідрометцентрі, у західних, північних, більшості центральних, Одеській та Миколаївській областях, – грози, місцями град та шквали 15-20 метрів на секунду. У Київській, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях – значні дощі.

За повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні на території Тернополя та області очікується гроза зі шквалами. Оголошено І-ший рівень небезпеки, жовтий.

Це означає, що погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність і обережність та слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Прогноз погоди на 6 серпня:

Тернопіль: Хмарно з проясненнями, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, під час грози шквал 15-20 м/с. Температура вдень 22-24° тепла.

Область: Хмарно з проясненнями, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, під час гроз шквали 15-20 м/с. Температура вдень 21-26° тепла.

погода608

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ