Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському ТРЦ "Подоляни" розгорнули ще один пункт вакцинації населення

П'ятниця, 30 липня 2021 16:41
Від сьогодні, 30 липня, додатковий пункт вакцинації населення розгорнуто силами Центру ПМСД Тернополя і у ТРЦ «Подоляни», де усі охочі можуть щепитися проти COVID-19 вакциною Moderna.

 

Про це розповіла директор департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко. За її словами, у Тернополі зробити щеплення можна чотирма зареєстрованими вакцинами: Pfizer-BioNTech, Moderna, CoronaVaс та AstraZeneca.

Так, в обласному центрі працює 4 пункти вакцинації:

    • у Центрі масової вакцинації населення, що функціонує на базі КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив ім. Довженка», на просп. Злуки, 45, вакцинація проводиться вакциною Pfizer-BioNTech для громадян, які попередньо записались у електронну чергу на сайті https://www.medical.te.ua/;
    • імунізація населення американською вакциною Moderna проводиться за адресою вул. Коцюбинського, 3 (спорткомплекс Тернопільського національного медичного університету) щоденно з 9:00 – 16:00 год. Запис на вакцинацію – на сайті https://www.medical.te.ua/;
    • на базі комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр», що на вул. Руська, 47 проводиться імунізація усіх охочих громадян вакциною CoronaVaс та Moderna у будні дні з 9:00 – 16:00 год.;
    • пункт вакцинації на вул. Шпитальній, 4 проводить ревакцинацію вакциною AstraZeneca у будні з 9:00 – 14:00 год. Також на базі пункту проводиться вакцинація і ревакцинація вакциною CoronaVaс у будні дні з 14:00 – 16:00 год.

Кожен з пунктів вакцинації населення мА визначений графік роботи, втім, якщо будуть бажаючі, то працюватимуть медики і довше, — додає Ольга Ярмоленко.

До слова, від початку вакцинальної кампанії щеплення проти коронавірусу загалом вже зробили близько 36 тисяч жителів Тернопільської громади, практично половина з них - повністю завершили вакцинацію.

v1

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар