Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині ремонтують 66,3 кілометри Дороги Єдності (фото)

П'ятниця, 30 липня 2021 20:00
У Тернопільській області 66,3 кілометри Дороги Єдності ремонтують за програмою Велике будівництво.

Відновлюють автошлях від межі з Івано-Франківською областю до міста Тернопіль. Крім ремонту покриття лагодимо 13 штучних споруд у складі дороги М-30.

Заступник голови Укравтодору Андрій Івко та начальник відділу аналізу якості доріг Укравтодору Денис Дорошенко разом з керівництвом Служби автомобільних доріг у Тернопільській області проінспектували хід виконання робіт на усіх ділянках ремонту автошляху М-30 Стрий – Ізварине. Обговорили пришвидшення темпу виконання робіт та дотримання підрядниками технологічного процесу задля забезпечення якості ремонту.

На 17,6 км траси М-30 виконується капітальний ремонт (у складі ділянки відновлюється 7 штучних споруд), а на 48,7 – поточний середній ремонт ( з 6 мостами). Ще один міст у с.Городище капітально ремонтується за окремим тендером.

Між селами Лісники та Куряни буде змонтовано перший у регіоні майданчик для Зважування-в-русі. Цей комплекс проводитиме автоматичне зважування великогабаритного транспорту.

Ваги на дорозі – це цілодобовий контроль руху, автоматична фіксація порушень і мінімальний вплив людського фактора. WiM дозволяє отримувати комплексну інформацію про інтенсивність руху для планування ремонтно-будівельних робіт і розрахунку потенційних витрат.

Дорога М-30 Стрий – Ізварине є головним об’єктом 2021 року в Тернопільській області. Її створення присвячено 30 річниці Незалежності. Вона включила дороги М-12 та М-04.

На Тернопільщині протяжність траси М-30 становить 106,3 км (за винятком ділянки на балансі Тернопільської міської ради). Маршрут межа області – Тернопіль не був ремонтований більш ніж 30 років. Проїзд забезпечували шляхом експлуатаційного утримання.

Частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м. Бережани було відремонтовано у 2018 році.

У 2021 році відновлюємо решту, аби Дорога Єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною.

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ