Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині молодик розрахувався за мотоцикл сувенірними доларами і зник

П'ятниця, 30 липня 2021 14:30
У Бучачі 18-річний хлопець викрав мотоцикл в місцевого, заплативши за нього сувенірними доларовими купюрами.

Про крадіжку заявила жінка, у сина якої вкрали мотоцикл «Хонда». Як повідомляють у поліції, 17-річний власник дав транспортний засіб невідомому юнакові, котрий переконував, що хоче його придбати. Молодик запевнив неповнолітнього, що мусить перевірити мотоцикл на справність, а для того має покататися на ньому. Взамін бучаччанин отримав від покупця сумку в котрій були начебто гроші. Та зловмисник, сівши за кермо, зник у невідомому напрямку, а 17-річний продавець у сумці знайшов сувенірні тисячу доларів.

Оперативникам вдалося швидко встановити особу зловмисника. Ним виявився 18-річний житель Івано-Франківської області. Вже за декілька годин викрадача  розшукали. Той у скоєному  зізнався. Крадений транспортний засіб вилучили.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною першою статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу та обрання запобіжного заходу. За скоєне молодикові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

11.16.30 1

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ