Читайте нас в соціальних мережах

Мама Арсенчика Бориса з Тернопільщини, у якого виявили СМА, розповіла, хто допоміг отримати довгоочікувані ліки

Понеділок, 26 липня 2021 15:10
Маленький Арсенчик Борис з Тернопільщини отримав довгоочікуваний та найдорожчий укол у світі, вартістю понад 2 мільйони.

Читайте: "Врятоване життя: хворий на СМА Арсенчик Борис з Тернопільщини отримав укол вартістю понад 2 мільйони доларів".

Нагадаємо, препарат Zolglensma Арсенчик виграв у щасливій лотереї.

Минулого тижня щасливі батьки розповіли  про стан здоров’я свого синочка після отриманих ліків. «Тернополяни» писали про це: Батьки розповіли про стан Арсенка Бориса з Тернопільщини, який отримав найдорожчий укол у світі

Також Надія Борис подякувала людям, без яких допомога Арсенчикові була б неможливою.

«Ми хочемо щиро подякувати людям, завдяки яким сталося те, на що ми так чекали. Дякуємо Пічкур Наталії Олександрівні, це людина, яка зареєструвала нас на лотерею, і завдяки цьому сталося «чудо» на яке ми так чекали! Дякуємо усім юристам, представникам компанії Novartis в Україні, які займалися оформленням усіх документів і транспортуванням нашої ін'єкції. Дякуємо, що зробили це максимально швидко! Щиро дякуємо Світлані Олександрівні та Ользі Федорівні це Заслужені, щирі, людяні, лікарі України, які опікувалися Арсенком від початку і докінця перебування нас у лікарні «Охматдит». Також дякуємо усім медсестрам, санітаркам інфекційного боксованого відділення для дітей молодшого віку за хороше ставлення. Ви професіонали своєї справи! Арсенко, певною мірою полюбив цю лікарню і всіх вас», - поділилася Надія Борис.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ