Читайте нас в соціальних мережах

У наречених жалоба, а власник тернопільського закладу відмовляється повертати аванс за відтерміноване весілля

Четвер, 22 липня 2021 18:46
У Тернополі розгорівся скандал через незрозумілу позицію власника одного із закладів - він навідріз відмовляться повертати 8000 гривень авансу нареченим, які не можуть відгуляти зараз заплановане весілля.

Про ситуацію журналістам розповів брат нареченої Андрій Кузяк. За його словами, ще у 2019 році його батько вніс аванс за весілля його сестри, яке повинно відбуватися в «Лісовій садибі» 8 серпня 2020 року . Та карантин ввів свої корективи — були певні обмеження щодо кількості гостей та й багато-хто ще боявся масових скупчень людей.  Тож наречені вирішили перенести своє святкування на 8 серпня 2021 року.

Та цього річ відсвяткувати весілля знову не вдасться —у травні в родині нареченого трапилось горе — через коронавірус померла його бабуся.  Зі зрозумілих причин пара вирішила знову поки відмовитись від святкування, на що у закладі заявили, що вони не можуть перенести весілля та не захотіли повертати аванс у 8000 гривень. Ба, більше, — згодом у ресторані взагалі заявили, що їм ніяких грошей не давали, тож і повертати нічого.

Коли батько давав аванс, то просив якийсь чек чи договір про те, що він сплатив зазначену суму. На це йому відповіли, що вони «солідний заклад» із високим рейтингом у Booking і що працюють зі всіма чесно та по усних домовленостях, — говорить Андрій Кузяк. — І, що цікаво, на нашу дату, 8 серпня 2021 року, одразу ж записали інших людей.

Коментувати скандальну історію власник закладу Роман Недошитко відмовився, заявивши,  що ніяких грошей не брав. Та згодом донька власника ресторану в «Інстаграмі» розповіла «свою» версію подій. Мовляв, родина наречених дала 8 тис. грн завдатку, а вимагає 370 євро. Родина наречених усе спростовує і вимагає саме суму в гривнях.

Чим закінчиться ця історія наразі невідомо — кожна зі сторін залишаться при своїй думці. Тим часом адвокати закликають тернополян винести з цього урок і на майбутнє завжди вимагати фіскальний чек про оплату, аби у форс-мажорних обставинах мати свою доказову базу та своєрідну гарантію порядності закладу.



за матеріалами "20 хвилин"

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар