Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі ремонтують дорогу в напрямку Карпат

Четвер, 22 липня 2021 18:14
На Тернопільщині дорожники щодня невтомно працюють над тим, аби швидко і якісно завершити розпочатий ремонт траси  на Буковель — Н-18.

 

Зокрема, вона починається в селищі Дружба і простягається до межі з Івано-Франківською областю. Цю дорогу, каже керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, вже відремонтовано в нижньому шарі асфальтобетону, а нині тривають роботи з настеляння верхнього шару.

На маршруті до Карпат, дорозі Н-18 Івано – Франківськ – Бучач – Тернопіль, техніка дорожників просунулася до обходу міста Бучач. Там влаштовують фінішний шар покриття.

— Було знято старе зношене покриття, укріплено основу дороги та влаштовано перший шар дорожнього покриття на усій протяжності автошляху до межі з Івано-Фрнаківською областю. 59 км дороги вже з вирівнюючим, а 25 - з фінішним шаром покриття, — інформують у САД Тернопільської області.

За словами очільника Служби, Миколи Довгошиї, буде здійснено також середній поточний ремонт трьох мостів та 4-кілометрова ділянка дороги — обхід міста Бучача з капітальним ремонтом мосту.

— Відзначу, що на всіх дорогах у нас єдиний підхід — облаштовуємо узбіччя, тротуари, освітлення в населених пунктах, а також місця для відстою, — підкреслив головний дорожник краю.

До слова, 10 кілометрів від смт. Дружба до Дарахівського перехрестя почали ремонтувати у 2020 році. Цьогоріч буде відновлено решту дороги Н-18 у межах Тернопільської області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ