Читайте нас в соціальних мережах

Завтра на Тернопільщині — День жалоби

Вівторок, 13 липня 2021 16:22
14 липня на всій території Тернопільської області оголосили День жалоби. Відповідне розпорядження підписав голова ТОДА Володимир Труш.

 

Про це йдеться в офіційних документах на сайті облдержадміністрації.

«У зв’язку із загибеллю старшого солдата 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Яськіва Володимира Богдановича, жителя села Великі Бірки Тернопільського району Тернопільської області, під час виконання службових обов’язків у зоні проведення операції об’єднаних сил оголосити у Тернопільській області 14 липня 2021 року Днем жалоби», — йдеться в розпорядженні очільника області.

Також на знак скорботи за загиблим у День жалоби дано вказівку приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області.

«Головам районних державних адміністрацій та головам територіальних громад відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань. Рекомендувати аудіовізуальним засобам масової інформації, які діють на території області, внести зміни до програм теле - та радіопередач», — вказано в офіційному документі.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни» раніше, 9 липня 44-річний військовий з Тернопільщини трагічно загинув на Сході від пострілу снайпера в голову.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар