Читайте нас в соціальних мережах

35 дітей пільгових категорій відправили на відпочинок за кошти Лановецької громади

Вівторок, 06 липня 2021 18:30
За кошти Лановецької ОТГ, 35 дітей пільгових категорій відправили на відпочинок та оздоровлення.

На Лановеччині розпочався сезон оздоровлення дітей пільгових категорій.

Так уже сьогодні, 06 липня 2021 року, за кошти бюджету територіальної громади відправили на оздоровлення 35 дітей пільгових категорій у дочірнє підприємство-оздоровчий комплекс «Лісовий» с. Скоморохи, Бучацького району.

Із них 10 дітей з багатодітних сімей, 10 дітей учасників АТО/ООС, 11 дітей-відмінники навчання, внутрішньо переміщені особи 2 дитини та 2 дітей позбавлених батьківського піклування. Лановецька міська рада цьогоріч виділила більше 185 000 грн, які спрямовано на відпочинок для дітей. Відпочинкова зміна триватиме з 06 до 20 липня.

Станом на 05 липня 2021 року вже 3 дітей оздоровились за кошти державного бюджету — 1 дитина у міжнародному дитячому таборі "Артек" та 2 дітей в “Українському дитячому центрі “Молода гвардія”. За кошти обласного бюджету протягом червня-липня оздоровлюється 19 дітей Лановецької громади, а це 5 дітей в оздоровчому закладі "Збруч" смт.Скала-Подільська Чортківського району, 7 дітей в оздоровчому закладі “Лісовий” с. Скоморохи, Бучацького району та 7 дітей „Барвінок” с. Мшанець, Тернопільського району.

27 липня 2021 року за кошти обласного бюджету планується заїзд 4 дітей в оздоровчий заклад "Лісовий" с. Скоморохи, Бучацький район.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ