Читайте нас в соціальних мережах

Як тернопільські рятувальники пироги ліпили

П'ятниця, 20 лютого 2015 10:17
Працівники обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій підтримали ініціативу з виготовлення традиційних українських страв для бійців на передовій.
 
«19 лютого об’єднавшись навколо однієї мети працівниці Управління разом із своїми дітьми впродовж декількох годин виліпили близько 4 тисяч вареників з картоплею, капустою, та шкварками, які розфасували у порції», - повідомили у прес-слудбі відомства.
 
Смаколики які приготували з любов’ю та ніжністю передали українським захисникам, котрі перебувають на передовій лінії оборони.
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ