Читайте нас в соціальних мережах

У Настасові, що на Тернопільщині, тепер  своя поліцейська станція

Субота, 19 червня 2021 10:31
У селі Настасів Великоберезовицької ОТГ відбулося відкриття поліцейської станції.

 

—  Це важлива подія, адже відкриття поліцейської станції значно пришвидшить надання правових послуг, не покидаючи населеного пункту. Адже до обласного центру, де дислокується відділення поліції №1 міста Тернополя, яке обслуговує Настасів та навколишні села, – майже 30 кілометрів, — зауважив під час урочистої промови заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Михайло Білецький.

На думку очільника ОТГ, створення поліцейської станції в Настасові - це перший крок молодої громади, котра, до слова, створена лише пів року тому, у сприянні забезпечення правопорядку та безпеки.

Ми забезпечили наших поліцейських приміщенням, меблями, оргтехнікою. Впевнений, це сприятиме якості їхньої роботи. Проте на досягнутому зупинятися не будемо. У планах – відкриття поліцейської станції у селищі Велика Березовиця, — зазначив голова Великоберезовицької ОТГ Андрій Галайко. 

Відтак, приміщення поліцейської станції стало тепер місцем дислокації трьох дільничних офіцерів: Володимира Василика, Володимира Чимишина та Віктора Олійника, які з нагоди професійного свята, вчора отримали і відзнаки.

DSC05641.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ