Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі депутат облради погрожував журналістам розправою

П'ятниця, 18 червня 2021 17:09
Депутату Тернопільської обласної ради не сподобалось, що журналісти в одній із своїх публікацій дозволили собі зачепити інтереси його сім'ї.

 

Історія веде свій початок з 7 квітня цього року. Йдеться зокрема про інтернет-видання «Береж-Інфо».

  • Депутат облради після опублікованого на сторінці друкованого видання у соціальній мережі «Фейсбук» допису про діяльність місцевої громадської організації, стосунок до якої має його дружина, вимагав у журналіста припинити поширення цієї інформації й відкрито погрожував застосуванням насильства щодо нього й іншого працівника редакції, — розповідають в Тернопільській обласній прокуратурі.

Через це представники ЗМІ звернулися у поліцію та прокуратуру. Відтак, депутату Тернопільської обласної ради під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури оголошено підозру в  умисній погрозі насильством  журналісту, у зв’язку із здійсненням ним  законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 345-1 КК України).

  • Розслідування у справі здійснюється слідчими Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, — додають в обласній прокуратурі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ