Читайте нас в соціальних мережах

Скандал через бруківку в Бережанах: люди обіцяють перекрити міжнародну трасу М-12

Вівторок, 15 червня 2021 15:04
У рамках ремонту автошляху М-12 у місті Бережани на Тернопільщині з дороги зніматимуть стару бруківку.

Це викликало чималий ажіотаж серед місцевого населення. Люди хвилюються, куди ж після ремонтних робіт подінеться бруківка.

Про це зазначила жителька Бережан Надія Копина у спільноті «Бережанські новини».

Окрім цього жінка оприлюднила публічне звернення у якому просить місцеву та обласну владу зробити заяви для громади Бережанської міської ради стосовно передачі дорожньої бруківки, знятої з дороги М-12 в кількості 9 тис. кв. м. Також жінка просить Бережанську міську раду надати копію реєстраційного документу на підставі якого компанія «Техно-Буд-Центр» проводила зняття зазначеної бруківки.

«За затвердженим проєктом, замість бруківки було влаштоване асфальтне покриття замість асфальтобетонного покриття з укріпленою основою. Вся демонтована бруківка мала бути передана Бережанській міській раді, - зазначила жителька Бережан Надія Копина. – Просимо запевнити громаду, що під час ремонту дороги через місто Бережани на вулиці Тернопільська та вулиці Рогатинська, дорожню бруківку, яку буде знято з відрізку дороги М-12, у знятій кількості передадуть Бережанській міській раді і надати копію реєстраційного документу».

Також жінка зазначила, що незабаром у межах міста стартує капітальний ремонт ділянки траси М-12.

«Із заступником голови міської ради Валерієм Бабичем обговорили забезпечення об’їзду ремонтованої ділянки вулицями міста, а за бруківку мовчок. Зазначимо про те, що у минулої бережанської влади був досвід зняти дорожню бруківку – оформити як дорожнє сміття і одразу її продати «за чорний нал» так, як було зроблено по вулиці Хмельницького у м. Бережани та інших вулицях», - підкреслила Надія Копина.

У випадку ігнорування звернення жінка зазначила, що місцеві жителі протестуватимуть – перекриватимуть зазначену трасу до вирішення конфлікту.

 m12_.jpg

kopina2.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ