Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Щоб тернополяни стали добрішими, їм роздаватимуть пряники

Вівторок, 17 лютого 2015 10:38
Сьогодні, 17 лютого, на тернополян чекає прояв безкорисливої і безмежної доброти.

О 13:00 активісти ГО «Троя ініціатива» роздаватимуть пряники на Театральному майдані в рамках Дня спонтанного прояву доброти, який весь світ відзначає сьогодні, 17 лютого.

Це свято зовсім нове для людей. Його суть полягає в безкорисливому, безмежному прояві доброти та люб'язності до всіх оточуючих. Головна нагорода — радість, вдячність інших.

ГО «Твоя ініціатива» та її активісти підготували смаколики для гостей та мешканців міста Тернопіль. Молоді люди напекли 200 пряників, щоб роздати їх простим перехожим.

До акції активісти просять долучатись всіх небайдужих. Вони твердять, зробивши комусь добро ви отримаєте масу задоволення, позитиву, посмішок від перехожих.

Бути частиною сьогоднішнього свята дуже просто. Наприклад можна відвезти м'які іграшки в дитячий будинок, поступитись комусь місцем у громадському транспорті, віднести бездомним повноцінний обід чи подарувати хворим на рак книги або журнали з реальними історіями одужання.

«День спонтанного прояву доброти допомагає зрозуміти, наскільки наші вчинки впливають на інших людей. Добрі справи «заразні», коли містяни на знак подяки допомагають комусь ще, відбувається ланцюгова реакція доброти. Тому, давайте проявляти це найкраще почуття доброти щоденно. Нехай це буде наша із Вами маленька звичка і тоді світ обов'язково стане трішки добрішим», - кажуть активісти ГО «Твоя ініціатива».

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ