Читайте нас в соціальних мережах

Молоді, привабливі та амбітні: 18 красунь готові вступити у боротьбу за корону "Міс Тернопіль 2021" (відео)

Четвер, 03 червня 2021 17:12
Вже 14 червня у Тернополі відбудеться найочікуваніша фен-подія року. 18 дівчат, яких відібрало журі, змагатимуться за титул «Міс Тернопіль-2021».

 

За словами організаторів — з року в рік вимоги не змінюються — окрім відповідних параметрів, віку та вміння вести себе перед камерою, звертають увагу на ерудованість кожної з красунь.

Наймолодшій учасниці — 17 років, найстаршій — 22. Участь у конкурсі беруть не лише професійні юні моделі, але й дівчата, які досі не мали такого досвіду.

На даному етапі дівчата посилено готуються до цієї важливої події, багато часу проводять у залі, відвідують майстер-класи, дефілюють, фотографуються та проводять зустрічі з фахівцями у різних галузях. Чимало з красунь вже знайшли собі тут подруг та переконані – залишаться друзями незалежно від результату, адже конкурс — це, в першу чергу, нові знайомства та перевірка свого потенціалу.

Переможниця конкурсу «Міс Тернопіль» представлятиме наш край на всеукраїнському рівні та боротиметься за корону «Міс Україна – 2021»

Детальніше — у сюжеті «Тернопіль 1»:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ