Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі волонтери "обміняли" печиво на 12 тисяч гривень, аби допомогти бійцям АТО

Понеділок, 16 лютого 2015 11:50
За два дні благодійного ярмарку в ТРЦ «Подоляни» та ТЦ «Орнава» волонтери продали смаколиків на більш, ніж 12 тисяч гривень. Усі кошти вони спрямують на допомогу бійцям АТО.

Саме призначення коштів, на думку активістів, було тим стимулюючим чинником для тернополян, котрі підходили аби купити печиво та кекси. Люди, розуміючи, що гроші підуть для потреб захисників, вкидали до урни купюри різного номіналу – були й по 50, по 100 гривень. Один чоловік витягнув з гаманця 500 гривень.

Акти збору коштів активісти оприлюднили у соцмережі на сторінці групи “Смаколики для бійців АТО”. Так, за два дні акції вдалося зібрати 12208 грн, зокрема 9769 грн — в «Орнаві» та 2439 грн — у «Подолянах».

- Люди підходили, цікавилися що за акція, куди підуть гроші. Коли ми пояснювали їм мету благодійного ярмарку та цільове призначення коштів, тернополяни обирали смаколики собі, друзям та рідним, залишали чималі суми…дехто приходив через якийсь час знову, - розповідає волонтерка Світлана.

Печиво, капкейки, кекси та пряники припали до смаку і дорослим, і дітям, тож вже 14 лютого солодощі продавали лише в ТЦ «Орнава», адже в перший день ярмарку було продано їх більшу половину.

Усім, хто долучився до збору коштів під час ярмарку волонтери щиро вдячні і обіцяють, що й надалі продовжуватимуть організовувати схожі акції, адже вони мають на меті не лише зібрати якомога більше грошей, але й об’єднати людей заради спільної підтримки наших бійців в АТО.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ