Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині планують масову вакцинацію працівників освіти

Неділя, 16 травня 2021 21:00
Наприкінці травня в Україні розпочнеться масова вакцинація працівників освіти.

Вакцинуватимуть вакциною Pfizer. Надходження нової партії для працівників освіти очікують  в Україні 24-25 травня. Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє Інтерфакс-Україна

 За його словами, вакцинація працівників освіти має розпочатися наприкінці травня. 

"Розвозити і вакцинувати ми хочемо з 24-25 травня. Будемо вакцинувати працівників освіти, оскільки у них орієнтовно через місяць починаються відпустки, і зібрати їх буде складно. Для вакцинації будемо використовувати вакцину Pfizer, яку отримуватимемо партіями наступного тижня", - сказав Ляшко.

Він додав, що для цієї хвилі вакцинації працівників освіти будуть використані 387 тис. доз із 483 тис. доз вакцини Pfizer, які Україна отримає 18 травня. 

Доступ до вакцинації матимуть усі працівники освіти, незалежно від форми власності закладу, а також працівники позакласної освіти.

Крім працівників освіти, вакцинами, які надійдуть наступного тижня, провакцинують військовослужбовців та медиків, які не встигли вакцинуватися раніше.

Раніше було провакциновано близько 22 тис. працівників освіти, які візьмуть участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ