Читайте нас в соціальних мережах

Справжій фільм жахів: на Тернопіллі літню жінку роками ґвалтував психічно хворий син, а потім бідолашну живцем їли собаки (відео)

Четвер, 13 травня 2021 17:00
На Тернопільщині 84-річна жінка довгий час була лежачою, жила з двома синами, у яких були психічні розлади, і померла  в муках після того, як її намагались роздерти собаки.

 

Жахливі подробиці з життя колишньої вчительки із села Нова Брикуля Теребовлянського району стали відомі вже після її смерті. За словами сусідів, молодший її син — агресивний і, як з’ясувалось, роками ґвалтував рідну матір, яка через безпорадність не могла навіть чинити опір.

Разом із ними проживали собаки, яких довго ніхто не годував. От виснажені від голоду тварини і оскаженіли та заживо почали їсти свою хазяйку.

В лікарню її привезли у надважкому стані. Врятувати життя пенсіонерки, яка стільки настраждалася на своєму віку, медикам не вдалося.

У сільраді від цієї історії «вмивають руки». Чиновники не вважають себе винними у трагедії. Натомість односельчани кажуть, що звертались із проханням забрати пенсіонерку з цього будинку жахів, де немає жодних умов для нормального життя. У поліції про цю сім’ю також знають — не раз приїжджали сюди на виклик, але як тільки правоохоронці чули, що мова йде про людей з психічними розладами — забирались геть. І так — майже двадцять років.

Подробиці моторошної історії — у сюжеті «Надзвичайних новин»:

Додати коментар