Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відбудеться Ліловий концерт: містяни почують пісні на вірші Іздрика

Понеділок, 10 травня 2021 22:00
У Тернополі відбудедеться Ліловий концерт.

LILOVIY – український інді-гурт із Києва. В основі композицій лежить магічний вокал Олени Ковернік, делікатність і вишуканість фірмового акустичного звучання. Дебютний альбом гурту «Називай» вийшов у світ у серпні 2019 року. Світлі романтичні пісні альбому тяжіють до інді-фольк звучання. Завдяки віршу «Ліловий» львівської поетеси Наталі Мраки, у співпраці з якою був створений альбом, народилася назва гурту. Новий етап творчості відзначився зверненням до творів відомого українського письменника Юрія Іздрика, на поезію якого написаний другий альбом гурту «Тільки рай» (липень 2020 року).

Почути музикантів у Тернополі можна буде вже 14 травня о 20:00. Деталі та квитки тут.

«У LILOVIY дуже вигадлива та якісна музика, вони відчувають, вслухаються, не ігнорують внутрішню мелодику вірша, що дуже рідко буває», – говорить про співпрацю Іздрик.

LILOVIY - Називай (Full Album) 2019 - YouTube

 За короткий час свого існування гурт виступав на фестивалях Respublika Fest, Woodstock Ukraine, Lesia Grand Fest, Зелена Сцена та інших відомих майданчиках

У Тернополі концерт відбудеться у новій локації Na пошті, що на вул. Чорновола, 4. Наше місто стане першим у гастрольному турі – далі артисти виступлять у Львові, Івано-Франківську, Києві та Дніпрі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ