Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі медики просять маму, яка залишила новонародженого, підкинути їм записку (відео)

П'ятниця, 30 квітня 2021 18:00
27 квітня у «Вікні життя», що функціонує при КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2», пролунав дзвінок і за лічені хвилини медики побачили там малесенького красивого та здорового хлопчика. Зараз ним опікуються неонатологи пологового.

 

У лікарні переконані — Володя Великодній (так його там назвали) неодмінно зробить щасливою якусь сім’ю. Двотижневий хлопчик має руденьке волосся та голубі очі. Огляд показав, що дитина народжена не в домашніх умовах, а таки в пологому відділенні, було видно, що малеча отримала належну лікарську підтримку. Та є одне але…

«Було б добре ще знати, чи отримав він якісь щеплення. Якщо батьки мене бачать, чують… Просто підкиньте записку у «Вікно життя» з датами коли дитина була вакцинована, адже ми боїмося ввести подвійну дозу вакцинації», — каже завідувачка відділення неонатального догляду лікування новонароджених КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Наталія Бадюк.

Детальніше — у сюжеті Т1:

До слова, як повідомляв вже сайт «Тернополяни», вчора у «Вікні життя» залишили новонароджених двійняток. Разом це вже 5 дітей знайдених тут за останні десять років, від трьох з них відмовилися та залишити цього тижня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ