Читайте нас в соціальних мережах

МОЗ оновило карантинні зони: де Тернопільщина?

Четвер, 29 квітня 2021 19:15
В Україні оновився поділ на карантинні зони. Чи змінилася ситуація на Тернопільщині?

Наша область, на щастя, не перейшла на "червоний" рівень, а разом із ще сімома областями залишилась у "помаранчевій" зоні. Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я України.

Отож, згідно інформації МОЗ, на "червоному" рівні перебувають Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.

У "помаранчевій" зоні - вісім регіонів - Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська і Черкаська області.

Тим часом "жовтих" регіонів стало сім. Так, сьогодні з "помаранчевої" туди перейшла Вінницька область. Херсонська область перебувала на цьому рівні від початку. Натомість Прикарпаття, Закарпаття, Буковина Одеська та Львівські області вийшли з "червоного" рівня, де були півтора місяця.

Нагадаємо, у "помаранчевій" зоні заборонені: масові заходи за участю понад 20 осіб; робота засобів розміщення (хостели, туристичні бази), крім готелів; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; прийом нових змін до дитячих таборів. У "жовтій" зоні потрібно дотримуватися соціальної дистанції та маскового режиму. У "червоній" діють посилені карантинні обмеження, які встановлює місцева влада. Не працюють заклади громадського харчування, культурні заклади, а транспорт в деяких випадках курсує за спецперепустками.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ