Читайте нас в соціальних мережах

«Треба ковбасу вудити»: у Тернополі люди самовільно знищили здорові вишні (відео)

Понеділок, 26 квітня 2021 17:05
Деяким тернополянам, очевидно, закони не писані, адже дозволяють собі нищити живу природу, навіть після зауважень інших.

Так, на вулиці Корольова, 2 у Тернополі жителі багатоповерхівки з сокирами та пилками вирішили «боротися» із плодовими деревами під вікнами.

«Тернопільське бидло хоче вудити ковбасу», — пише у соцмережі "Фейсбук" Юра Сем, який був свідком незаконної рубки вишень у себе в дворі.

Чоловік зняв на відео, як його сусіди творять безчинство і абсолютно не зважають на його попередження про виклик поліції.

Він і справді зателефонував до правоохоронців, після чого на місце події мали приїхати фахівці муніципальної інспекції. Та от чим закінчилася ця історія поки невідомо — автор поїхав у справах та не дочекався приїзду муніципалів.

У коментарях під дописом люди висловлюють обурення щодо таких дій вже далеко не молодих людей. Мовляв, таких як вони потрібно карати штрафом, інакше вони й далі «житимуть за законами джунглів». Адже на вулиці весна і дерева мали от-от розпуститися — їх цвіт, кажуть мешканці Корольова, щороку радував своїм ароматом та красою не одне покоління, що тут виросло.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ