Читайте нас в соціальних мережах

У Кременецькому районі рятувальники перевірили храми перед Великоднем (фото)

Середа, 21 квітня 2021 20:30
Рятувальники розпочали перевірку храмів перед Великоднями святами.

Сьогодні, 21 квітня,  працівниками Кременецького РВ ГУ ДСНС України у Тернопільській області було проведено агітаційно - роз'яснювальну роботу в культових спорудах Кременецького району, де особливу увагу священнослужителів акцентовано на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхів евакуації, протипожежного водопостачання та сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявності в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки.

Також настоятелям церков було роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручено листівки, в яких відображені всі основні питання пожежної безпеки.

Попри всі підготування до свята, не потрібно забувати і про правила пожежної безпеки. Адже, як свідчить статистика, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Багаторічний аналіз пожеж дає підстави стверджувати, що основною причиною виникнення пожеж є людська необережність.

 

Наближається один з найбільших релігійних свят – Великдень. В ці святкові дні в церквах збирається велика маса людей та...

Опубліковано Кременецькієм Рвдснсом Середа, 21 квітня 2021 р.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ