Читайте нас в соціальних мережах

З понеділка у тернопільських ПТУ і коледжах відновлюється очне навчання, у школах – змішане

П'ятниця, 16 квітня 2021 13:20
Під час сьогоднішнього засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної НС природнього характеру на території Тернопільської громади вирішили внести зміни до роботи освітніх закладів.

Відтак, з 19 квітня освітній процес для учнів 5-11 класів відбуватиметься з використанням «змішаних форм навчання» та технологій дистанційного навчання (групами до 15 учнів через день).

"Учні старших класів повернуться за шкільні парти з понеділка, 19 квітня. Вчитимуться вони за змішаною формою навчання. Учні 1-4 класів продовжують ходити до школи, як і раніше", - повідомила у Фейсбук начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Очна форма навчання передбачена для вихованців закладів позашкільної освіти. Також для учнів (студентів) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, Галицького коледжу імені В. Чорновола, Тернопільського фахового коледжу ТНПУ ім. І. Пулюя.

Керівники закладів  відповідальні за неухильне дотримання вимог санітарного законодавства під час організації освітнього процесу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ