Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині взялися відновлювати відомі туристичні маршрути (фото)

Вівторок, 06 квітня 2021 20:00
У Терянопільській області взялися відновлювати відомі туристичні маршрути краю.

Ще у 2020 році за сприяння представників ДСНС а також туристичного активу у селі Русилів, на однойменних водоспадах було розпочато реконструкцію спуску, яка переросла у побудову нового підходу до найвищого водоспаду.

І ось у 2021 році настав момент завершити розпочате будівництво і виконати поставлені завдання. Група з представників управління туризму ТОДА та спеціалістів спеціального рятувального відділення ДСНС на початку квітня повністю завершила відновлення нового спуску із поручнями на об’єкті Русилівські водоспади а також передбачливо встановила попереджувальні знаки «Увага небезпека» на підході до об’єкту.

Окрім певних робіт, групою учасників, було проведено аналіз ще декількох об’єктів Дністровський каньйон. Зокрема було обстежено каскад водоспадів поблизу База відпочинку Над Стрипоюа також проведено виїзд до р.Дністер, де розташовані місця відпочинку для учасників сплавів. Детальний огляд було проведено таких стоянок поблизу с.Берем'яни, де повінь 2020 року нанесла незначної шкоди усім облаштованим місцям.

 

З початком травня, як і завжди, розпочнеться літній туристичний сезон і тисячі туристів поїдуть у свої улюблені місця для відпочинку. Надіємось, що виконана робота а також перспективні плани із знакування та маркування декількох пішохідних туристичних маршрутів, будуть добрим додатком до вже існуючої інфраструктури з активного туризму.

 

З початком весни, кожний турист розпочинає планувати свої подорожі а також активуються туристичні фірми, які займаються...

Опубліковано Тернопільщина туристична Вівторок, 6 квітня 2021 р.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ