Читайте нас в соціальних мережах

У Лановецькій громаді школи переводять на дистанційне навчання

П'ятниця, 26 березня 2021 14:45
Під час засідання комісії із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Ланівцях вирішили запровадити у школах дистанційне навчання.

Відтак, з 29 березня до 2 квітня заклади загальної середньої освіти в Лановецькій громаді переходять на дистанційну форму навчання.

Також під час засідання комісії, про ситуацію з інфекційними хворобами у дошкільних закладах громади інформувала Оксана Ходанович, начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики. Станом на 25 березня 2021 року у дитячих садочках через ГРВІ відсутні 19% дітей. У школах наразі тривають весняні канікули.

Лікар-епідеміолог Марія Борейко доповіла про епідситуацію в громаді. Вона зазначила, що інтенсивний показник захворюваності становить 5013 випадків на 100 тисяч населення, що в 1,2 рази перевищує загальнодержавний рівень.

Заступник головного лікаря КНП «Лановецька міська лікарня» Олег Богатюк повідомив, що 25 хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 перебувають на стаціонарі, з них 2 – у реанімаційному відділені.

За результатами інформації доповідачів комісія вирішила посилити режим роботи медичної сфери громади, зокрема активізувати процес вакцинації, організувати роботу постійних та тимчасових пунктів щеплень для вакцинації від COVID-19 та призупинити проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ