Читайте нас в соціальних мережах

Додому везуть бійців батальйону «Збруч», що загинули внаслідок вибух на Херсонщині

Четвер, 05 лютого 2015 11:23
Сьогодні, 5 лютого, на Тернопільщину привезуть загиблих бійців батальйону територіальної оборони «Збруч». Близько 12:00 кортеж з тілами загиблих буде у Тернополі.

Всіх небайдужих тернополян просять прийти на Збаразьке кільце та гідно провести героїв в останню дорогу.

Машини з родичами і тілами загиблих ще вчора ввечері виїхали з Херсону. Нагадаємо, через вибух боєприпасів на Херсонщині загинуло 6 бійців батальйону «Збруч»: Вадим Вернигора з Дорофіївки Підволочиського району, Руслан Чухась з Гусятина, Юрій Наливайчук та Павло Римар з Тернополя, Назар Кулинець – з Млинівців Зборівського району та Назар Сікліцький.

Колону з загиблими бійцями супроводжують активісти ГО «Автомайдан Тернопіль».

Як повідомляють активісти «Автомайдану» загиблого з Гусятинського району Руслана Чухасема родичі везуть окремо, вони виїхали швидше.

«Машини, які везуть трьох тернопільських бійців, хлопців зі Зборівського і Підволочиського районів їдуть разом. Планують, що на мості Злуки, що на кордоні Тернопільської і Хмельницької областей їх зустрінуть люди, там домовину з тілом підволочиського бійця  заберуть в іншу машину. Колона рухатиметься далі. Також планують, що на Збаразькому повороті, заберуть  в іншу машину тіло зборівського бійця. Ця похоронна колона  поїде на Зборівщину. Прошу волонтерів,  активістів і небайдужих тернополян з розумінням і повагою поставитися до рішення родин про поховання. Родичі, які супроводжують тіло хлопців дуже виснажені як морально так і фізично, тому прошу вас з розумінням поставитися до того, що сьогодні всі будуть спішити додому, щоб уже у родинному колі мати змогу попрощатися з загиблими», - повідомляє активістка ГО «Автомайдан Тернопіль»  Наталія Гресько.

Орієнтовно кортеж з тілами загиблих буде у Тернополі о 12.00. Терномоляни матимуть змогу попрощатись з бійцями на Збаразькому кільці. Анонсованої  напередодні панахиди за упокій у Катедральному соборі ймовірніше за все не буде. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ