Читайте нас в соціальних мережах

На вихідних у Тернополі перевірятимуть кафе, розважальні заклади та спортзали

П'ятниця, 19 березня 2021 09:35
З 19 березня на території Тернопільської громади вводять додаткові протиепідемічні заходи та посилюють контроль за їхнім дотриманням.

Як повідомили на сайті міської ради, в п’ятницю, суботу та неділю поліція посилить контроль за дотриманням тернополянами карантинних вимог.

Крім цього, на вихідних збільшать кількість екіпажів правоохоронців для проведення рейдів закладами харчування, побутового обслуговування, спортзалами, фітнес-центрами, розважальними закладами та закладами культури.

Нагадаємо, що під час "помаранчевого" рівня епіднебезпеки робота закладів громадського харчування після 24-ї та до 7-ї години ранку – заборонена (крім доставки та роботи на винос). Також заборонене розміщення відвідувачів у закладах на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років).

Довідково. Помаранчевий рівень, в якому зараз перебуває Тернопільська область, встановлюється після жовтого і свідчить про ускладнення епідемічної ситуації. Він сигналізує про небезпеку наближення до червоного рівня. На червоному рівні передбачається введення жорстких карантинних обмежень, які діяли під час січневого нокдауну.

З переліком обмежень та заборон, що встановлені для "помаранчевого" рівня небезпеки, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що через нову хвилю захворюваності на COVID-19, в Тернопільській громаді запровадили декілька додаткових обмежень. Зокрема, міський оперативних штаб обмежив безкоштовний проїзд у громадському транспорті пенсіонерам: у будні дні пільговики зможуть безкоштовно їздити лише з 10 до 16 години. У вихідні – без обмежень.

Крім цього, у місті заборонили усі масові заходи та розпочати весняні канікули в школах на тиждень раніше – з 22 березня.

Додати коментар