Читайте нас в соціальних мережах

Затиснуло в потрощеному авто: священник-екзорцист Феодосій загинув в аварії на Тернопільщині (фото)

Четвер, 18 березня 2021 14:23
Тернополянам стало відомо, що в сьогоднішній ДТП у Тернопільській області загинув настоятель Хрестовоздвиженського храму села Монастирок, ієромонах отець Феодосій, в народі Ярослав Глинський.

Як повідомили в поліції, аварія сталася, сьогодні 18 березня о 11 годині на дорозі у селі Глибочок, Борщівського району. 

Відомо, що лоб в лоб зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус. 

За попередніми даними правоохоронців, постраждали троє осіб, а одного чоловіка, припускаємо , що це і був отець Феодосій затиснуло у залізі - його витягували рятувальники. 

Відомо, що в цій аварії загинув отець-екзорцист Феодосій, в народі Ярослав Глинський. 

До слова, у Монастирок отець Феодосій прийшов на служіння ще у 20-річному віці.

Парафіяни наголошують, отець Феодосій не лише добрий парох, але й мудрий управлінець.

– Отця я знаю від початку його служіння на цій парафії. Це дуже добрий парох, а також мудрий управлінець і господарник, без якого це чудотворне місце не було б таким. У 2001 році отець прийшов сюди на парафію, тут була лише церква, яку він сам перекрив. Також була й капличка і закидані катакомби. За часів радянського союзу колгосп закидав всі келії, в яких жили монахи. Отець Феодосій зумів за 20 років змінити це святе місце до невпізнання, – зазначає парафіянин Віталій.

Отець був понад 20 років настоятелем Хрестовоздвиженського храму в селі Монастирок Тернопільської області. Своїми щирими молитвами він допомагав людям зцілюватися і духовно, і фізично. Про отця Феодосія також говорили, що він - монах-екзорцист, тобто мав дар виганяти нечисту силу з одержимої людини. Тому не міліє в Монастирок потік людей, які потребують допомоги та знаходять її.

Співчуваємо рідним та близьким померлого. 

18WhatsApp Image 2021 03 18 at 12.01.21

18WhatsApp Image 2021 03 18 at 12.01.23

Додамо, вчора Тернополяни писали, що за загадковим обставин загинув 21-річний Антон Зінкевич, син священника Анатолія Зінкевича.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ