Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка вдома за 3 місяці зібрала 20 кг поліетиленових пакетів

Субота, 13 березня 2021 17:19
Мешканка Тернополя Наталія Озімчук почала сортувати сміття і за 3 місяці зібрала 20 кілограмів поліетилену.

Про це вона написала на власному акаунті у мережі Фейсбук. Вона зазначила, що останнім часом задумувалася про те, наскільки багато люди використовують поліетилену, який шкідливий для довкілля.

«Поліетилен це дуже зручний матеріал, необхідний в усіх сферах діяльності. Але є в нього один недолік: він дуже повільно розкладається. Харчова плівка, пакети, кульки, обгортки для квітів, меблів, сувенірів, пакети для сміття... Можна говорити ще довго.... Але не має окремих контейнерів для поліетилену, щоб населення мало змогу скидати його на утилізацію», - пише Наталія Озімчук. 

Вона додала, що за 3 місяці зібрала 20 кг поліетилену у мішках з-під цукру.

«Але це тільки чисті сухі мішечки від продуктів і різного товару. Цінова політика можлива не є вигідною для збирання в домашніх умовах, але це тільки заради збереження Довкілля. Якщо бажаєте, долучайтесь, спробуємо не викидати поліетилен у загальний бак. Нехай це стане звичним явищем: віддавати на вторинну переробку кульки принесені щойно з супермаркету, - додала тернополянка.

Давно хотіла написати про сортування сміття. Не знаю як вам, а мене останнім часом почали докучати поліетиленові пакети....

Опубліковано Natalya Ozimchuk Пʼятниця, 12 березня 2021 р.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ