Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина близька до «червоного» карантинного рівня

Четвер, 11 березня 2021 16:18
На Тернопіллі спостерігається стрімке зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію. Крім того, тут перевищено показник рівня госпіталізації.

 

Загалом майже 10 областей України наразі перебувають у помаранчевій зоні й близькі до червоного рівня, Тернопілля — не виключення.

Про це сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.

“В Україні продовжує працювати адаптивний карантин. В областях зі значним поширенням коронавірусної хвороби запроваджений червоний рівень. Це Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська й Житомирська області. Також майже 10 областей перебувають у помаранчевій зоні й близькі до червоного рівня”, — наголосив Денис Шмигаль.

За даними Міністерства охорони здоров'я України, за добу рівень госпіталізацій став більшим у всіх дев'яти регіонах, при цьому Тернопільщина знову повернулася у "небезпечну" зону за госпіталізаціями, після падіння цього показника напередодні нижче 60 на 100 тис. населення - 55,1, після двох днів перебування у цій зоні перед цим.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар