Читайте нас в соціальних мережах

Волонтери проводять ремонт у центрі культури на Тернопільщині (фото)

Четвер, 25 лютого 2021 20:00
У селі на Тернопільщині працювали волонтери, щоб зробити ремонт у місцевому центрі культури  та дозвілля.

У минулі вихідні у Центрі культури і дозвілля у селі Підгайчики, Теребовлянського району, працювали волонтери програми «Будуємо Україну Разом»( БУР) над створенням молодіжного простору у рамках акції взаємодопомоги під назвою «БУРчик»

"За цих кілька місяців нашої діяльності ми успішно провели п’ять «БУРчиків» – дводенних акцій допомоги у Бережанах, Бучачі, Скоморохах Тернопільського району. Така ж акція відбулася у минулі вихідні у Центрі культури і дозвілля с. Підгайчики Теребовлянської ТГ. Попри короткий час на підготовку «БУРчика» у Підгайчиках все проходило досить злагоджено і організовано. Тут зібралася і справді хороша команда з різних куточків краю. За два дні вдалося пошпаклювати частину стін у двох кімнатах, вмонтувати гіпсокартон на стелі у одній із них. А завдяки майстрам, їхнім порадам на об’єкті всі працювали як злагоджений механізм, - розповіла Олеся Хмелик, архітекторка, координаторка Тернопільського осередку «БУР».

Працею волонтерів у селі задоволені.

"Центр культури і дозвілля у нашому селі - це простір для розвитку та розкриття себе, свого потенціалу, реалізації своїх мрій та ідей. Нашим головним завданням є створення найкращих умов для масового, сімейного та індивідуального розвитку творчих здібностей, спілкування, відпочинку, розваг… Одне із приміщень нашого ЦКіДу опалюється, але воно було у занедбаному стані. Тож дуже приємно, що молоді волонтери відгукнулися на наші потреби і так дружно попрацювали. У рамках цієї акції плануємо створити майданчик для самореалізації молоді, щоб цікаво та корисно проводити вільний час разом, - відзначила Людмила Шостопаль, директорка Центру КіД с. Підгайчики".

 

За матеріалами Теребовлянської газети "Воля". 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар