Читайте нас в соціальних мережах

Випускниця тернопільського вишу, яка "прославилася" побиттям дітей у стоматології: "Якщо тобі плюють у спину, значить, ти попереду" (відео 18+)

Понеділок, 15 лютого 2021 16:51
Жахливі кадри побиття маленьких пацієнтів в одній із стоматологічних клінік Рівного днями потрапили в мережу. У центрі скандалу опинилася випускниця ТДМУ ім. І. Горбачевського Інна Кравчук  - стоматолог завдавала травм дітям, била їх головами обкушетку, душила і залякувала.

Зараз поліція Рівненської області проводить досудове розслідування щодо стоматологині. З'ясувалося, що дантистку Інну Кравчук попросили звільнитися з попереднього місця роботи за власним бажанням за жорстоке поводження з дітьми. Керівництво клініки так вчинило, щоб "не псувати лікарці життя".

Правоохоронцям мама однієї з потерпілих дівчаток розповіла, що після візиту до стоматологині в одну з приватних клінік Рівного у її восьмирічної доньки виявили гнійну рану на губі. За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівницею відомості занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України. Надійшла заява і від жительки Костополя, 5-річній дитині якої під час лікування зубів лікарка завдала тілесних ушкоджень. За фактом умисного легкого тілесного ушкодження поліція почала досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 ККУ. У межах кримінальних проваджень поліція призначила судово-медичні експертизи.

Інна Кравчук працювала у приватній стоматологічній клініці Only Kids. У  мережі Інтернет опинилося відео з рівненської клініки "Голлівуд", звідки Кравчук звільнили за жорстоке поводження з дітьми. На ньому жінка трясе дитину, грубо затискає їй руки, хапає за шию.

"Улітку 2020 року до мене почали надходити скарги від батьків про жорстоке поводження із дітьми. Я вирішила переглянути відео із камер спостереження і так натрапила на два відео, від яких у мене волосся стало дибки. Колективно ми прийняли рішення і попросили Інну Кравчук звільнитися за власним бажанням, бо не хотіли людині псувати життя", – розповіла директорка клініки "Голлівуд" Інна Пекарська.

І поки вся країна обговорює цю скандальну історію, Інна Кравчук "ловить хайп", публікуючи в себе на сторінці дописи, мовляв, все це в комлексі лише робить ій безкоштовну рекламу.

"Якщо тобі плюють у спину, значить, ти попереду, якщо риють яму – зачекайте, зробите там басейн! Знаю, що в житті працює ефект бумеранга. Тому не хвилюйтеся, піднімаю бокал за вас, і поки ви, "диванні порадники", "мегакруті спеціалісти", "інтернетні судді", працюєте над моєю рекламою", - пише дантист-мучитель у "Фейсбуці".

Нижче публікуємо відео, на якому видно побиття дітей Інною Кравчук у стоматології. Увага! Присутні сцени насильства:

Додати коментар