Читайте нас в соціальних мережах

Туалету нема, автостанції нема, пунктів обігріву нема: громада на Тернопільщині нарікає на керівництво

Неділя, 14 лютого 2021 21:00
У Зборівській громаді, що на Тернопільщині місцеві жителі ініціюють збори з керівництвом громади. 

"Відбулися збори активних громадян. Керівництво громади не знайшло часу (чи бажання) їх відвідати. Бачачи проблеми, у понеділок зустрічаємось з керівництвом громади. (Коли Магомед не йде до гори, то гора йде до Магомеда). Туалету нема, автостанції нема, пунктів обігріву нема... А зима продовжується.. Необхідний план розвитку КП. За минулий рік на благоустрій, ремонт доріг і т.д. було списано близько 3,5 млн.гривень.. Якби вони були вкладені в КП зараз таких колапсів не було б, - пише користувач Ольга Матвіїшин". 

Mariya Stepanova

Позиція громади абсолютно правильна. Благоустрій міста повинно здійснювати КП за кошти органу місцевого самоврядування (утримання двірників, дизпаливо, придбання спецтехніки).

Але всі свідомо розуміємо, що в період стихійного снігопаду до робіт повинні залучатися всіі небайдужі: підприємства, організації, які маюиь спецтехніку, і навіть закликають населення. Цьому передує засідання комісії з надзвичайних ситуацій, яка повинна.затвердити план дій для боротьби із снігом. В таких ситуаціях повинні бути чергові відповідальні при ОТГ. Треба зустрітися з головою тієї комісії та її членами. У Вас все вийде.

Ігор Добуш

Mariya Stepanova

 Дякую п.Марія, із кожним словом вашим згідний. Це і попробуємо ми зробити у понеділок в кабінеті міського голови. Могли зустрітися і в суботу, але у заступників були інші плани... Просто дивно,що ініціатива йде від громадян, а не від керівництва громади.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ