Читайте нас в соціальних мережах

Написав заяву щодо відставки: у Тернополі звільнився відомий політик

П'ятниця, 05 лютого 2021 12:35
На власній сторінці у Фейсбук Василь Деревляниий написав, що йде з великої політики.

"Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час... Я особисто прийняв рішення 25 листопада 2020 року написати заяву щодо моєї відставки з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина». Свою відставку я погодив з вищим керівництвом партії.

Я пишаюся тим, що це я, з небагатьма партійцями з 2002 - 2005 роки розбудували партію «Батьківщина» в області. Наші первинні організації є майже в кожному селі області і офіційно зареєстровані в юстиції.

Я пишаюся нашими партійцями.

Я пишаюся тим, що разом з головами районних, міських, селищних та сільських осередків, ми створили монолітній, український по духу, партійний колектив.

Я пишаюся тим, що в різні часи боротьби з антиукраїнськими режимами ми не зрадили Україну і нашого лідера Юлію Тимошенко.

Наша організація жива, дружня та готова до боротьби.

З 1989 року під прапорами України, а з 2002 року ще і під партійними, ми спільно з Вами боролися за волю і незалежність нашої держави, за гідне життя майбутніх поколінь, за право українців бути повноправними господарями на своїй землі.

Нам нічим докоряти - з антиукраїнським елементом ми ніколи не йшли на компроміс, тому що Україна для нас понад усе.

Я залишаюся в партії, в бюро обласної організації і буду відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області.

Дякую всім за спільну багаторічну співпрацю.

СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ, - написав Василь Деревляний". 

 

Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час... Я особисто прийняв рішення 25...

Опубліковано Василем Деревляним Пʼятниця, 5 лютого 2021 р.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ