Читайте нас в соціальних мережах

Взяти під варту негайно - у залі суду: у Тернополі обрали запобіжний захід 42-річному чоловікові, що стріляв по дітях (фото, відео)

Четвер, 04 лютого 2021 12:44
У ці хвилини в приміщенні Тернопільського суду, суддя зачитала обрання запобіжного заходу для 42-річного чоловіка, який 21 січня стріляв по дітях у Тернополі посеред білого дня.

"Взяти під варту негайно у залі суду, тримання під вартою без права внесення застави до 3 квітня 2021 року, - відзначила суддя". 

Мова йде про 42-річного спортивного тренера Валерія Устінова, якого підозрюють у тому, що він 21 січня близько 11-ої години з гладкоствольної рушниці здійснював постріли по дітях. Постраждали двоє дітей, стан одного хлопчика дуже важкий - дитина досі лікується у клініці Києва. 

Детальніше про стрільця у статтях нижче. 

Як стало відомо "Тернополянам" з власних джерел, підозрюють у злочині інструктора одного із спортклубів міста Валерія Устінова, родом з Рівненщини.

Та тут.

Прокуратура вимагає запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб. Захист чоловіка просить застосувати щодо нього домашній арешт та запевняє – вистріл відбувся випадково, під час чищення зброї.

 

Додати коментар