Читайте нас в соціальних мережах

У Борщівському районі вихованці дитсадка і школярі ходять в туалет на вулицю через відсутність води

Субота, 30 січня 2021 20:34
У Сков'ятинський школі і садочку, що входять до складу Борщівської ОТГ на Тернопільщині, декілька днів відсутня вода. Втім, керівництво громади, схоже, здоров’я дітей не хвилює, адже, знаючи про проблему, жодної реакції від них не дочекалися.

 

Про це у спільноті [Провінція "БОРЩІВ"]  пише керівник закладу освіти Оксана Гнатюк, звертаючи увагу на те, що серед основних завдань Борщівського міського голови для освіти у програмі передбачено створення всіх умов для забезпечення якісної освіти дітей.

«Всі діти почали відвідувати туалет на дворі, де мінусова температура, але вона не впливає на прискорення вирішення питання. Дітям, напевно, не холодно  бігати в туалет. Ні голову громади, ні його чотирьох заступників, ані новопризначену очільницю освіти не цікавить здоров'я дітей Сков’ятинської школи? А санепідлікаря не зацікавило, як проводиться підготовлення харчування, як проводиться миття посуди (адже поточної води немає)…», — пише пані Оксана.

За її словами, після адміністративно-територіальної реформи справи пішли лише на гірше.

«В мене  складається враження що після того, як Сков'ятин увійшов до складу Борщівської громади, то можна забути про мінімальні комфортні умови праці та умови навчання (перебування) у навчальних закладах Сков' ятина. Зате Сков'ятин у бюджет Борщівської громади приніс мільйонні доходи, але враження від нової влади складаються не найкращі. Можливо громада забула, що в цім селі ще живуть люди, а в тих людей ще є діти,  а  у дітей є природні потреби?», — пише з обуренням  Оксана Гнатюк та закликає купити нарешті насос та запустити воду в дитсадок та школу, аби діти не застудилися.


фото — ілюстративне

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар