Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський "вампір", який отримав довічне за жорстоке вбивство подруги, оскаржує вирок суду (відео)

Середа, 27 січня 2021 11:55
Довічно засуджений за вбивство тату-майстрині Тетяни Підвашецької Андрій Горбатюк оскаржує вирок суду.

У листопаді 2020 року чоловіка визнали винним та присудили йому довічний термін ув’язнення. Адвокати і обвинувачений з вироком міськрайонного суду не згідні та оскаржують його в апеляційному суді.

Перше апеляційне слухання мало відбутися у середу, 27 січня, але його перенесли.

Мама вбитої Тетяни пані Світлана попросила відкласти суд через погане самопочуття. Жінка розповіла, що понад 70 годин добиралася до України з Нової Зеландії та потребує часу для адаптації. Клопотання підтримали та перенесли засідання на 10 лютого.

Нагадаємо, що жорстоке вбивство сколихнуло все місто. Трагедія сталася в ніч з 15 на 16 квітня 2019 року.

Тіло жінки зі слідами насильницької смерті знайшли подруга мами і робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. На тілі дівчини виявили більше 60 колото-різаних ран.

Запідозрили у злочині знайомого Тетяни Андрія Горбатюка, який гостював у її домі напередодні. Цей хлопець відомий не лише у Тернополі, але й в Україні. Прославився він завдяки зовнішності, адже має очі "як в демона", залиті чорною фарбою.
00d9a191add960a82413fd721565cd63 XL

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 17 квітня 2020 року у сусідній області. Під час розгляду справи тернополянин проходив стаціонарну психолого-психіатричну експертизу. Відповідно до її результатів, хлопця визнали осудним.

У суді під час обирання міри запобіжного заходу Андрій Горбатюк розкаювався у злочині. 11 листопада 2020 року відбулося вирішальне судове засідання у справі вбивства 27-річної тату-майстрині Тетяни Підвашецької. Суд визнав Андрія Горбатюка винним у даному злочині та призначив йому покарання – довічне ув'язнення.

Тепер чоловік заперечує свою причетність до вбивства. В суді він заявив, що не вбивав дівчину.

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар