Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян закликають не викидати використані «живі» ялинки у сміттєві контейнери

Четвер, 14 січня 2021 16:49
Куплені зрізані «живі» ялинки та сосни, на жаль, мають короткий строк служби. Тернополяни вже помалу починають розбирати «новорічні красуні» та позбуватись їх. Та от комунальники наполегливо просять не викидати дерева у контейнери для сміття.

 

Їх можна залишити сміттєвому майданчику поруч з контейнером для твердих побутових відходів. При цьому, дерева закликають викидати вже без святкових декорацій. Згодом ці хвойні дерева будуть утилізовані комунальними службами.

—  Сухі ялинки є великогабаритними твердими побутовими відходами, тому їх не варто залишати у баках. Місце збору ялинок можна змінити, попередньо погодивши його з балансоутримувачем. Звідти їх уже вилучать працівники обслуговуючих підприємств, що здійснюють вивезення сміття, — наголошують в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Варто зазначити, що у грудні 2020 року тернополяни придбали значно меншу кількість натуральних зрізаних ялинок та сосен, ніж у попередні роки. Натомість, особливої популярності серед жителів міста набули саджанці хвойних у горщиках, які згодом можна висадити у відкритий ґрунт.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ