Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині від ускладнень COVID-19 померла 68-річна лікарка

Вівторок, 05 січня 2021 18:00
На Тернопільщині зупинилось серце 68-річної лікаря-бактеріолога лаборанта Бережанської центральної міської лікарні Людмили Боярчук. Вона померла від ускладнень, викликаних коронавірусом.

 

Про це повідомляють на сторінці Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації в соцмережі «Фейсбук». До слова, це вже тринадцята смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.

«2 січня 2021 року передчасно пішла із життя, лікар-бактеріолог лаборант КНП «Бережанська центральна міська лікарня» Бережанської міської ради (до 1 січня цьогоріч - Бережанська центральна районна комунальна лікарня) Боярчук Людмила Володимирівна . Їй було 68 років. 25 січня їй би виповнилось 69», — йдеться в дописі.

Відомо, що медик була лікарем-бактеріологом лаборантом з 1986 року. Вона до останнього працювала на роботі і віддала невтомній медичній праці майже півжиття.

«У ці скорботні дні колектив Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації та вся медична спільнота висловлює щирі співчуття. Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – смерть доброї, та щиросердної людини. Світла пам’ять про та великі співчуття рідним, двом дітям та п’ятеро внукам, близьким, знайомим.

Щиро сумуємо та поділяємо біль непоправної втрати. Вічна пам'ять!», — пишуть на сторінці Управління охорони здоров'я ТОДА.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ